Ojačajte balans srca loptom

Prednosti tjelovježbe koje možda želite od vježbanja mogu biti vrlo različite od prednosti vježbanja koje želi netko drugi, ali neke stvari ostaju iste.

Snažno srce

Snažno srce ne mora toliko raditi pa je manja vjerojatnost da ćete dobiti srčani udar. Redovita tjelovježba također povećava vaš HDL (dobar) kolesterol i pomaže u snižavanju ukupnog kolesterola. Vježbanje također pomaže u snižavanju krvnog tlaka. Vaša pluća će također imati koristi od vježbanja jer su bolje kondicionirana pa vas aktivnosti poput penjanja stepenicama neće ostaviti bez daha.

Svaki savjet za vježbanje koji koristite mora biti jednostavan, ali dovoljno pametan kako biste pomoću savjeta za vježbanje brzo i jednostavno prilagodili svoje navike vježbanja kako biste nastavili ići naprijed i ostvarili svoje ciljeve u vezi sa zdravljem, fitnesom i fitnessom i još uvijek imali vremena za sjajan obiteljski život.

Savjeti za vježbanje za dobrobit vježbanja:

Nabavite bebu jogger. Ne morate trčati ili trčati, hodanje brzim tempom bit će jednako dobro, ali trebali biste nabaviti baby jogger jer su puno lakša i glatkija od običnih kolica;

Povećano samopoštovanje:

Stjecanje kontrole nad veličinom i težinom vašeg tijela kroz fitnes je nevjerojatan način za povećanje samopoštovanja. Izgledate bolje i samopouzdanije, što vas osnažuje u svemu što radite. Uvidjet ćete da se samodisciplina potrebna i naučena redovitim vježbanjem prelijeva u druga područja vašeg života i bit ćete sposobniji napraviti druge potrebne i poželjne promjene.

Započnite razgovorom sa svojim liječnikom. To je osobito važno ako niste bili aktivni, ako imate zdravstvenih problema ili ako ste trudni ili starija osoba.

Vježbanje čini vaše srce sretnim

Možda znate da je vaše srce mišić. On naporno radi, pumpa krv svaki dan vašeg života. Možete pomoći ovom važnom mišiću da ojača izvođenjem aerobnih (recimo: air-o-bull) vježbi.

Balans lopta

Vidio si ih kako leže po teretani, ali nikad nisi znao što bi s njima. Isprva ste možda mislili da izgledaju “djevojački”, ali onda ste vjerojatno vidjeli kako ih koriste neki od najmišićavih momaka u vašoj teretani. Balance ball je odličan način da dobijete sjajne trbušnjake! Pozivamo vas da naučite više o vježbama ravnoteže lopte!

Objavljeno dana